De Italiaanse president Sergio Mattarella heeft de 64-jarige IMF-econoom Carlo Cottarelli opgedragen om een regering van technocraten te vormen. Bij het IMF was Cottarelli was van 2008 tot 2013 directeur fiscale zaken. In Italië is men niet blij en er wordt al gespeculeerd over nieuwe verkiezingen.

Tjsa, het stemt overeen met voorspellingen die ik al in 2016 heb gedaan. De ‘Democratie’ is vandaag een uitgehold spel voor de bühne. Net als het Oekraïne-referendum in Nederland, bewijst deze gang van zaken in Italië dat de globalisten de agenda al hebben bepaald. Als het volk verkeerd stemt, dan wordt het genegeerd en moet het opnieuw stemmen.

De reden dat Italië een technocratenregering krijgt, is omdat president Mattarella vanuit de globalisten instructies heeft gekregen om Paolo Savona te weigeren als minister Economie & Financiën. Savona heeft namelijk kritisch gepubliceerd over de muntunie en over de Duitse economische dominantie in de EU. Als een marionet wordt de president van hogerhand bespeeld om deze benoeming te voorkomen: dit bewijst dat de globalisten geen enkel respect hebben voor de soevereiniteit en de interne democratische processen van een land.

Lees hier meer:

http://cult.tpo.nl/2016/08/16/kosmopolitische-elite-stuurt-aan-op-volksopstand/

http://politiek.tpo.nl/2016/06/15/wanhopige-doodsstrijd-democratie-uberhaupt/

Maak vrijdenken mogelijk! Steun de Nieuwe Kerk:

https://www.voordekunst.nl/projecten/7175-verhalen-uit-de-samenleving-1

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld