Het asielkrakersprobleem in Amsterdam vergroot zich; de zoon van VVD-leider Eric van der Burg is bijna door de illegalen zijn huis uit gezet, en er heeft zich een groepje naar een pand in Amstelveen verplaatst. VVD-kamerlid Daniel Koerhuis geeft terecht aan dat dit tuig het land uit gezet moet worden. Hij diende een motie in die door de Kamer werd aangenomen waarin hij het kabinet opriep de besluiten van de Amsterdamse gemeenteraad te vernietigen om deze illegalen te huisvesten.

Hier gebeurt echter weinig mee; minister Ollongren heeft hier nog niets mee gedaan, en dat past prima in haar voorgeschiedenis; ook de kamermotie om het Fake News instituut van de EU stop te zetten wilde ze in eerste instantie niet uitvoeren. Ook wilde ze als loco-burgemeester van Amsterdam de Republiek Amsterdam uitroepen als de PVV aan de macht zou komen. Nu heb ik persoonlijk met de heer Koerhuis gesproken en het is een aardige en goedwillende man. Maar, dat gezegd hebbende: dit bevestigt alles wat ik altijd al zeg. De Tweede Kamer heeft niets meer te zeggen in dit land. Allerlei instituties spelen eigen spelletjes en werken langs elkaar. Links heeft via ambtenaren en juristen alsnog de macht, zelfs al zou de hele Tweede Kamer volzitten met VVD-ers. De volksvertegenwoordiging staat hier gewoon machteloos.

Onze volksvertegenwoordigers zijn op het punt beland waarop ze niets anders meer kunnen dan anderen oproepen om hun werk te doen; iets dat de burgers al veel langer ervaren: hoe hard we ook roepen, er gebeurt niets mee. Dit tast onze Leitkultur aan; het land begint te fragmenteren langs nationale, regionale en lokale scheidslijnen. De ongereguleerde migratie verergert dit probleem alleen maar. Daarom moeten we politici steunen die deze problemen echt op willen lossen. Het is tijd voor de opbouw van een alternatief; een tegenhanger van dit failliete systeem. Steun mijn crowdfunding en bouw die Nieuwe Zuil!

 

Doneer nu en help Sid naar de 75% voor zijn crowdfunding!:

https://www.voordekunst.nl/projecten/7175-verhalen-uit-de-samenleving-1

Lees meer:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/03/sid-lukkassen-door-de-emotionele-migratiediscussie-worden-er-geen-rationele-besluiten-genomen/

https://politiek.tpo.nl/2015/08/19/aan-de-liberale-stemmer/

 

 

 

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld