Nu met al het gedoe rondom Jeffrey Epstein is een video uit de oude doos zeer interessant om terug te kijken. Twee jaar geleden verscheen er een video van Paul Joseph Watson met als onderwerp de vele betrokkenheid van machtige mensen bij pedofiele kwesties. Epstein is een goed voorbeeld, al meerdere malen verdacht en aangehouden – en zelfs dertien maanden ‘cel’ – voor het hebben van seks met minderjarige prostituees. Epstein zelf was bevriend met tal van machtige mensen; van de Clintons tot aan Prins Andrew van Yorke.

Nieuwe aanklacht

Ditmaal is Epstein aangehouden voor mensenhandel van minderjarige prostituees en op verdenking van het mogelijk meedoen aan een groter netwerk van sekshandel. De beerput wordt nu flink opengetrokken. Maar hoe heeft zo’n machtig persoon dit jarenlang verborgen weten te houden? Zijn machtige vriendjes kwamen geregeld op bezoek op zijn priv√©-grondgebied Orgy Island. In 2016 werd al bekendgemaakt dat Bill Clinton minstens 26 keer op bezoek geweest is op het eiland van Epstein. Met het oog op het verleden van Clinton, zijn de verdenkingen ook direct op hem gericht. Wist hij echt niet wat er aan de hand was?

Als je de video bekijkt van Paul Joseph Watson dan zie je pas wat een beerput er open zal gaan in de VS. Er gaat – hopelijk – een enorme heksenjacht komen om de betrokken decadente elite aan te pakken die hierbij betrokken zouden zijn. De kans dat Epstein ditmaal wegkomt met een lichte straf is gering. Een betere vraag die gesteld kan worden: komt er een grote schoonmaak binnen de betrokken netwerken van Epstein? Het is haast onmogelijk voor te stellen dat het een ‘solo-project’ was.

Niet alleen in de VS

De VS heeft Epstein, in Nederland hebben we Joris Demmink. De voormalig Secretaris-Generaal van het ministerie van Justitie is ook meerdere malen beschuldigd van ernstige strafbare feiten. Onder andere van verkrachting en misbruik van minderjarigen. Voor het OM – waar hij overigens dus de hoogste ambtenaar van was – was er echter nooit een reden tot vervolging. Toch blijft Demmink de gemoederen altijd hoog houden. Vooral omdat hij mogelijk ook betrokken is bij de Wilders-affaire samen met Ivo Opstelten.

…en nog wat gebrabbel uit een ‘oude doos’

De altijd vermakelijke Rosanne Hertzberger wist nog wat indrukwekkende hersengymnastiek uit te voeren, door het seksueel misdadige gedrag van Bill Clinton goed te praten – ook al is onderhand duidelijk dat hij een serieverkrachter is en zijn vrouw hem verdedigde, maar alles met ‘wederzijdse instemming’ uiteraard – en door middel van een insinuatie de huidige president te beschuldigen. Oh, de immer schuivende grenspalen van de MeToo-generatie….

Tuurlijk, Roos.

Er wordt een vies spelletje gespeeld en wij weten waarschijnlijk nog niet eens de helft van wat er zich afspeelt binnen de netwerken die zich onaantastbaar wanen. Voor nu houden we het onderzoek naar Epstein en anderen goed in de gaten.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld