Het is een eer en genoegen om e-mails zoals deze te ontvangen. Leest u ze gerust eens na, ze zijn schitterend, en steun via BackMe is altijd fantastisch!!!

Uw bericht: Geachte heer Lukkassen, Beste Sid,

Ik heb zonet via Backme de opdracht gegeven om je maandelijks met 5 euro te steunen. Ik heb dit besluit genomen na het lezen van ‘Wees Afgrondelijk’. Ik vond het werkelijk een fantastisch boek. Wim Van Rooy en Paul Cliteur hadden gelijk om zo enthousiast te zijn over dit buitengewoon boeiende boek. U slaagt erin om de tijdsgeest en alles wat er mis mee is, pijnlijk precies te duiden. Het doet puzzelstukjes in hun plaats vallen, die ik voordien maar niet geplaatst kreeg. U doet hier belangrijk werk. U legt het filosofische kader voor elke dissident in deze donkere en verdrukkende tijden. U toont de weg naar een nieuwe renaissance en dat moet het uiteindelijke doel zijn voor iedere dissident. Is er trouwens niets enthousiasmerender dan werken aan een renaissance van onze prachtige beschaving?

Het stelde mij als kleine garnaal de belangrijke vraag: ‘Wat kan ik doen?’ Ik beschik niet over uw inzichten en pen, maar kan wel een mini-versie zijn van de De Medici’s. Zonder hun financiële steun zou er geen Renaissance zijn geweest en ik hoop via deze Backme mijn financieel steentje bij te dragen. Hartelijke groet, Erwin”

Uw bericht: Beste Sid,

Mag ik je complimenteren met een uitstekend boek van uw hand. Tot nog toe het beste van uw hand. Het schept handreikingen om ons te wapenen tegen het deugvolk. En geeft een goede analyse van de huidige strijdt om de ondergang van het Avondland tegen te gaan. Paar transities die ik afgelopen tijd heb ondergaan zijn bewust omgaan met aan wie ik mijn geld geef. Mijn kinderen Opvoeden in een gezin met een ouder thuis, ipv een opvang. Ook social media heb ik links laten liggen, net zoals de mainstream media. Hiervoor in de plaats staat er nu voornamelijk alternatieve media op. Eigenlijk zou het geen alternatief moeten heten, want zij dragen ons geluid. Andere pilaren van onze zuil zijn onder andere Amsterdam Books. Daarnaast wil ik je bedanken als zijnde vaandeldrager van een nieuwe beweging,  en wens je veel goeds toe. Mvg M” 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld