De komkommertijd is bijna weer voorbij: de scholen gaan weer beginnen en precies in deze tijd gaat de bundel over cultuurmarxisme verschijnen in de openbare bibliotheken!

Harde feiten:

Al langer konden we aanschouwen hoe de mainstream media niet succesvol bleken om de term cultuurmarxisme te blijven framen als complotdenken. Nu de uiterst interessante bundel over cultuurmarxisme in de bibliotheken verschijnt is dit een prachtige ontwikkeling! Hoe meer mensen in aanraking komen met de polemische en intrigerende essays in de bundel, hoe meer mensen zullen begrijpen wat een vergif de identiteitspolitiek, post-modernisme en kosmopolitisme zonder wortels met zich mee brengen. Het boek bevat sterke analyses over cultuurmarxisme, die ook nog eens toetsbaar zijn. Geen feitenvrij gebrabbel over obscure complotten, maar keiharde feiten die voor de lezer allemaal op te zoeken zijn.

We zagen al eerder de kracht van het internet op de jongere generaties. Maar onderschat de kracht niet van een boek of bibliotheek! In een tijd waarin alles moderniseert en digitaliseert zijn er gelukkig nog genoeg mensen die graag naar de bibliotheek gaan. Dit is dan ook een uitgelezen kans om vrienden, familie en kennissen nog maar eens extra te pushen om dit boek te gaan lezen. Hoe meer mensen zich gaan realiseren wat het gevaar van cultuurmarxisme is op het Avondland, hoe sneller we de politiek correcte deugdynamiek kunnen doorbreken.

Dus beste lezers – degenen die alsnog graag het boek willen lezen kunnen binnenkort bij hun bibliotheek in de buurt een verzoek doen voor het boek.

Lees meer:

Delen via