Twee berichten in onze kwaliteitsmedia: “Bestuursvoorzitter Maastricht UMC: 8 op de 10 coronapatiënten zijn gevaccineerd” en “Dictatoriale veearts Ab Osterhaus: eigenlijk zouden we ongevaccineerden naar hun eigen eiland moeten sturen”.

Door: Kol. b.d. Charlef Brantz

Wel een prik, toch besmet

Het eerste bericht onderstreept dat ook of misschien wel juist gevaccineerden de Covid-19 ziekte kunnen krijgen en de voorbeelden zijn inmiddels niet meer op de vingers van honderden handen te tellen. De meest prominente persoon die ondanks de prikken aan Covid-19 is overleden is Colin Powell de voormalige Amerikaanse Minister van Buitenlandse Zaken. In Israël, dat als een van de eerste landen in een medisch-fascistische dictatuur werd veranderd door de invoering van een test/vaccinpaspoort, is het aantal nieuwe Covid gevallen geëxplodeerd naar het hoogste aantal ter wereld. De pijlsnelle stijging volgt kort na het begin van het toedienen van de derde (booster)shot.

Afb: Pxhere

Alle statistieken die sinds begin 2020 op basis van data zijn bijgehouden, tonen aan dat er in het voorjaar van 2020, toen er nog geen ‘vaccins’ waren, op een periode van 4 tot 6 weken na niets bijzonders aan de hand was met een virus, en sindsdien ook niet meer is geweest. Totdat de wereldwijde injectie campagnes begonnen. Analisten die schreven dat dit verdacht veel weg had van een aanval met een biologisch wapen, werden meteen als complot wappies weggezet. Desondanks blijkt die schokkende analyse juist te zijn geweest nu de gezondheidsofficial van de Australische staat Queensland tijdens een persconferentie openlijk heeft erkend dat het hele land juist via gevaccineerden wordt besmet met ‘Covid’.

Inmiddels erkent ook de systeemwetenschap het pijnlijke feit dat de Covid ‘vaccins’ net als die tegen griep niet of nauwelijks werken, en al na maximaal enkele maanden hun (vermeende) werkzaamheid verliezen. Onafhankelijke wetenschappers en experts hadden dit al vorig jaar voorspeld vanwege het simpele feit dat zowel corona als influenza hoog muterende luchtwegvirussen zijn waar nog nooit een effectief ‘vaccin’ tegen kon worden ontwikkeld.

“Waar ligt het probleem? Aanbod
versus bed en handen aan het bed”.

Worden de volgens betrokken politici en hun adviseurs huidige problemen veroorzaakt door een stijgend aanbod van besmette personen, door de groei van valspositieven m.b.v. de onbetrouwbare PCR -test of door het structurele tekort aan bedden en handen aan het bed?

Het tweede bericht schetst het immense dedain waarmee een figuur als Osterhaus denkt de huidige Covid-19 problematiek op te kunnen lossen. Kort gesteld: ondanks de twee jaar dat hij bezig is om met zijn doemuitspraken argeloze burgers de stuipen op het lijf te jagen, heeft hij geen enkele oplossing op tafel gebracht. Wel heeft hij het voortdurend aanzitten bij klepprogramma’s als een nieuw verdienmodel in de tas genomen. Misschien dat hij zich beter kan laten bijscholen door de onderzoekresultaten van echte wetenschappers te bestuderen en te kijken in hoeverre die vaststellingen ook van toepassing zijn voor de Nederlandse toestand. En dan pas in een klepprogramma uitleggen waarom Nederland nog steeds met een door hem veronderstelde pandemie zit te handballen.

Politici en hun adviseurs beweren hardnekkig dat het probleem is veroorzaakt door een groeiend aanbod van (vals) positieven en het schaarse bezit van bedden en handen aan het bed.  Nederland zit vol met personen die in de media boeren dat de ziekenhuizen de tsunami aan COVID-19 opnieuw niet meer aankunnen. Wat stelt Marcel Levi, de expert bij uitstek, de man die een veel betere minister is dan die brekebeen van een De Jonge? Hij vindt de ophef over krapte in de ziekenhuizen wat overdreven.: “zo druk is het niet in de ziekenhuizen”. De niet-expert, de structurele blundermens stelt dat er een probleem is bij opvang en verzorging capaciteit van de Nederlandse ziekenhuizen, de internationaal erkende expert zegt dat het wel meevalt. Wie zullen we dan geloven. De vraag stellen is die beantwoorden.

Het is inmiddels wel duidelijk geworden dat ondanks de al twee jaar durende goedkope praatjes van de politieke peppie en kokkie geen bed en geen personeel is bijgekomen. Sterker nog er loopt personeel weg. Geen geld? Onwil? Onkunde? Alles bij elkaar?

Vluchten in het bekende

Het demissionaire Kabinet zal voor een oplossing wel weer grijpen naar mondkapjes, (partiele) lockdown en een verscherpte controle op de Qr code. Wat gebeurt er om Nederland heen? Test/vaccinpaspoorten falen in veel landen en daarom hebben diverse landen die al in de ijskast gezet. Het Hooggerechtshof in Spanje oordeelde dat ze ‘ineffectief en ongrondwettelijk’ zijn, en heeft ze verboden. De Deense regering zag zich genoodzaakt de verplichte passen weer in te trekken. De Zwitsers krijgen in november de kans zich er in een bindend referendum over uit te spreken, en in sommige Amerikaanse staten zijn ze verboden. In Florida is zelfs een boete van $ 5000,- gezet op ieder bedrijf en iedere winkel die het tonen van een test/vaccinpaspoort vereist.

De nooit gestelde vraag

Door het eerste bericht komt bij mij de volgende vraag op:” Kan iemand van die kenners die niet gevaccineerden als moderne paria’s willen behandelen, mij vertellen hoe het kan dat een gevaccineerde desondanks Covid-19 kan krijgen en daaraan kan sterven?”. Een tweede vraag luidt: “hoe is het mogelijk dat ondanks de getroffen maatregelen volgens de verantwoordelijke politici en hun adviseurs toch weer een piek waarneembaar is?” Ik denk dat die vragen in diverse huiskamers en studio’s van zendgemachtigden een bijna dodelijke stilte doen neerdalen. Ook onze afgestudeerde veearts en professionele vaccinverkoper kan die vraag niet beantwoorden en brekebeen De Jonge al helemaal niet. Voor het denkend en niet-slaafs volgend segment van de samenleving zijn die antwoorden niettemin relevant.

NB. Ik heb een ijzersterk natuurlijk immuun systeem, maar op last van de oncoloog van mijn echtgenote werd ik verplicht mij te laten vaccineren.

——————–

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld