De Nieuwe Zuil komt langzaam maar goed op stoom: we hebben regelmatig goede blogs van onze vaste groep auteurs maar ook inzendingen van buitenaf.

Daarnaast wordt onze Facebook pagina steeds meer geliket! Ook hebben we een actieve Facebookgroep waarin onze leden open en constructief discussiëren; voor 2019 staan er meerdere informele borrels ingepland door het land (de eerste is 22 februari a.s. in Utrecht), naast de meer formele events waaraan we op dit moment werken.

Ondertussen is onze oprichter en inspirator Sid Lukkassen bezig met een crowdfunding voor een boek over Identiteitspolitiek, waarvan het doel van € 7.000 inmiddels gehaald is. Dr. Sid spreekt in onderstaande video zijn dank daarvoor uit:

Wilt u dit doel nog ondersteunen? Dat kan, want de crowdfunding loopt nog een paar dagen door. Alle donaties zijn welkom en zullen onze initiatieven verder versterken!

De boodschap van een nieuwe realistische zuil sijpelt ook langzaam Vlaanderen binnen, nu Sid Lukkassen afgelopen 12 februari een boekvoorstelling in Gent had van het boek Kerkgangers & Zuilenbouwers. Professor Matthias Storme en Sander Loones waren zeer enthousiast over het werk, en alle boeken die dr. Sid had meegenomen waren dezelfde avond uitverkocht, met nog wat nazendingen voor mensen die ernaast grepen.

Van K&Z zijn ook positieve recensies uitgekomen op De Dagelijkse Standaard, Saltmines en Doorbraak. De komende tijd zullen we binnen De Nieuwe Zuil ook meer aandacht besteden aan het gedachtegoed van Sid over een realistische community, en met name de 28 uitgangspunten hiervoor die hij in zijn boek heeft opgesteld.

Wil je ook een bijdrage doen aan De Nieuwe Zuil als vrijwilliger voor het organiseren van events? Wil je een opinieartikel inzenden? Heb je andere vragen of suggesties? Mail ons op info@denieuwezuil.nl, en draag bij aan ons doel van open debat zonder politiek-correcte afrekeningen!

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld