Nadat het mij vaak is gevraagd, kondig ik hierbij een lezing aan die volgende week zal plaatsvinden in Vlaanderen! Dit is in Sint-Niklaas, op vrijdag 27 september in de Graanmaat, inloop 19.00 en start 19.30. Uiteraard is er gelegenheid voor een borrel en vragen vanuit het publiek. Het wordt een super gezellige avond!

De aanleiding hiervoor is dat mainstream politici een belangrijke analyse hebben opgepikt, in dit geval is dit de H.J. Schoo-lezing door Wopke Hoekstra (CDA). Wat hij levert is een interessante synthese van de oude CDA-ideeën over ‘normen en waarden’ en meer ‘nieuwrechtse’ inzichten. Maar klopt het beeld dat hij schetst van de cultuurhistorie überhaupt?

Het gaat hier om het verbinden van de economisch zorgen van de middenklasse aan de zorgen over het verval van de Europese cultuur en identiteit. Dit noopt mij om hierop te reageren met een eigen analyse, waarbij ik Avondland en Identiteit opnieuw ‘in de verf’ zal zetten. Bij vragen kunt u terecht bij de event-beheerder Johnny Roels: johnnyroels@hotmail.com

Om het spektakel nóg mooier te maken zullen er ook gratis exclusieve boeken over Nepnieuws en de Europese Unie worden weggegeven aan bezoekers!

Hierbij de twee links naar het event! Zowel naar het Facebook-event als naar de tickets op eventbrite! Verspreiding van deze links waardeer ik gigantisch fenomenaal veel!

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld