Wilders is vandaag sterk begonnen bij de Algemene Beschouwingen, een emotioneel betoog over hoe hij vijftien jaar geleden definitief zijn vrijheid verloor.
Wilders moet niet alleen vrezen voor moslimgekkies, maar de overheid is ook een gevaar voor de man zelf, aldus Wilders.

Al jaren wordt Wilders systematisch gedwarsboomd door de ambtenarij en de overheid. Wilders moet hoe dan ook worden vervolgd. De retoriek van de deugmensen binnen onze overheid is zorgwekkend. Wilders is hoe dan ook de vijand en daarmee dus een gevaar.

Wilders zou een gevaar zijn voor de rechtsstaat, terwijl onze ministers juist de Trias Politica ondermijnen door Wilders politiek te vervolgen. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet…

Laten we hier nog maar eens bij stilstaan

Wilders benoemt de pijnlijke realiteit in zijn speech. Al vijftien jaar komt hij niet meer in zijn eigen woning, hij woont in safe houses. Iedere week moet hij doorgeven waar hij verblijft en hoe zijn agenda eruit ziet. De inlichtingendiensten moeten de agenda weten van Wilders, want hij moet continu worden beveiligd.

Is dit het mooie Nederland waar politici als Rutte en Klaver het over hebben? Een politicus met een ‘afwijkende’ mening die letterlijk wordt opgejaagd door intolerantie. Wat een keigaaf land leven we toch in…

Het is daarom niet verkeerd om eens stil te staan bij de treurnis die Wilders jaar in jaar uit ondergaat. Te worden besmeurd door de media; dag in dag uit. Terwijl Wilders toch vaak genoeg gelijk krijgt: niet hij is het intolerante gevaar. Nee, de intolerantie komt van de islam vandaan. We zien het allemaal, maar een enkeling durft het te benoemen.

Wilders heeft zijn vrijheid voor deze zaak opgegeven, en kijk hoe hij wordt ‘beloond’.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld