Dit is een bijdrage van Olli Salvatore

Zopas kwam dankzij een onderzoek aan het licht dat bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens tal van activistische rechters zijn tewerkgesteld die voordien werkzaam waren voor linkse NGO’s.

Het talrijkst zijn de rechters die stevige banden hebben met de Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros die zich constant inzet voor een ‘Open Grenzen’ beleid in Europa. Concreet betekent dit onder meer dat hij financieel hulporganisaties steunt die kandidaat-migranten in hun landen van herkomst gaan ophalen om ze veilig de illegaliteit in Europa binnen te loodsen.

Soros ziet het als zijn levenstaak om het Westen te overspoelen met gelukzoekers uit Derde Wereld landen want als dat uiteindelijk resulteert in één enkel gemengd ras dan is de wereldvrede bereikt. Althans: dat is het uitgangspunt…

In werkelijkheid ondervinden we iedere dag weer dat hierdoor onze samenleving verder onder hoogspanning komt te staan. De EU grootsteden laten steeds meer enclaves zien waar bepaalde bevolkingsgroepen zich afzonderen van de rest en aansturen op conflictsituaties. Deze bevolkingsgroepen zijn oververtegenwoordigd in de misdaadcijfers en ook de joden in ons midden ondervinden steeds meer overlast door toenemend antisemitisme.

Soros is een regelrecht gevaar voor het vredig voortbestaan van Europa en deze rechters in het Europees Hof voor de Rechten van de Mens moeten worden aangeklaagd vermits zij niet neutraal zijn!

Overigens heb ikzelf, Olli Salvatore, in 2015 (dus ongeveer 5 jaar geleden reeds) in een Open Brief alle politieke partijen verwittigd voor de schadelijke activiteiten van Soros en aangedrongen op een formeel onderzoek. U kan mijn persbericht naar aanleiding daarvan hier teruglezen. Van politieke vooruitziendheid gesproken!

Via een andere link (onderaan dit artikel) kan u vernemen hoe deze boodschap bij de heer Baudet van Forum voor Democratie bleef nazinderen: In 2018 namelijk lanceerde hij eveneens een oproep om de activiteiten van Soros onder de loep te gaan nemen.

Overigens financiert Soros niet alleen de vluchtelingenstroom richting Europa, maar ook de politieke tegenstanders van Donald Trump, Vladimir Poetin en Viktor Orban…!

Olli Salvatore

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld