Dit is een bijdrage van Kris Flores

De nieuwe Film van Michael Moore ‚Planet of the Humans‘, houdt de gemoederen flink bezig. De linkse klimaatlobby is heel druk met het debunken van de ongemakkelijke waarheid. Gelukkig zijn er ook steeds meer realisten uit diezelfde milieubeweging die wel inzien dat we op het verkeerde pad beland zijn.

In deze TedX Talks bijdrage van Michael Schellenberger, Time Magazine “Hero of the Environment” en energie-expert, wordt duidelijk waarom de Green Deal per direct gestopt dient worden. Renewable Energy is technisch onmogelijk. De schade voor onze aarde is te groot om door te gaan met projecten als Zonneparken, Windparken en Biomassacentrales. De waarheid is hard en kernenergie is de weg die we moeten inslaan.

Kijk naar Frankrijk met 58 kernreactoren, een land met een lage energieprijs, weinig schade aan het milieu vanwege zonne- en/of windparken met daartegenover Duitsland, waar nu de kernreactoren ontmanteld worden met een almaar stijgende energieprijs en een vernietiging van natuur en landschap. Bizar genoeg werkt men aan meer dagmijnbouw (Hambacher Wald) omdat de stroom ergens vandaan moet komen.

Nu is de tijd om door te pakken en alle beschikbare middelen moeten investeren in kernenergie. Tevens is Thorium de brandstof om deze centrales mee te voeden.

Laten we de aarde redden met behulp van intelligentie, en niet met linkse hysterie. Vele dieren en plantensoorten zullen u dankbaar zijn.

——————–

——————–

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld