Op 3 januari geeft Sid Lukkassen een bescheiden nieuwjaarsreceptie – de details qua locatie en aanvangstijd zijn hieronder te lezen. Hij zal de gasten te woord staan gedurende een borrel (drankjes op eigen kosten). Ook zal er ruim gelegenheid zijn om vragen te stellen, in gesprek te gaan, andere vrijdenkers te ontmoeten en in een gezellig samenzijn vooruit te blikken op het nieuwe jaar.

Er was veel vraag onder de achterban wanneer Sid weer eens zou spreken in ‘het oosten’ oftewel zijn eigen ‘heimat‘. Hij grijpt de gelegenheid van het nieuwe jaar te baat om dit te doen; hij heeft immers boeiende informatie om te delen. Wat zijn de vooruitzichten en welke interessante projecten staan er op stapel voor 2020? Mis dit niet!

Dank voor het organiseren gaat mede uit naar Udo Kelderman, bekend als voormalig VVD-gemeenteraadslid in Arnhem en mede-auteur van het boek Cultuurmarxisme (Aspekt 2018).


Parkeergarages Musis en onder mediamarkt. Beide binnen 3 minuten loopafstand.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld