Een gebiedsverbod voor zes maanden en de spontane demonstratie die niet zo spontaan bleek te zijn. De ongekozen burgemeesters in Arnhem en Amsterdam jokken en strooien met valse sentimenten. Steeds meer blijkt het ‘burgermeester zijn’ een vooruitgeschoven post van de radicale tak van de islam.

Door: Erwin Versteeg

Marcouch

Burgemeester Marcouch. Afb: Lex Draijer / wikipedia

Toen ik las dat de lobbyist voor de sharia en huidig burgermeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, besloten had om Edwin Wagensveld een gebiedsverbod te geven voor 6 maanden kwam bij mij de vraag op;

Gaan Burgermeesters in andere steden nu ook direct op grote schaal overlast gevende asielzoekers en / of statushouders gebiedsverboden geven? Gaan ze ook strak handhaven op het islamitisch getoeter om vervolgens bij weerstand deze toeteraars een gebiedsverbod geven?”

In een brief melde Ahmed Marcouch dat “dat er concrete informatie bij de politie is binnengekomen dat de verbranding van de koran zal leiden tot een terroristische aanslag in Nederland dan wel op één van de vertegenwoordigers van Pegida”. En dat zonder ook maar íets van bewijs aan te leveren.

Het is in lijn met het handelen van Femke Halsema eerder. Melden dat er een ‘spontane’ demonstratie was. En als er wordt gespit naar bewijs dan blijkt het tegenovergestelde. Het gedrag tijdens de opening van het Holocaustmuseum, dat werd aangegrepen om de vernietiging van de Joodse staat te scanderen – uit naam dus van de islam – was een geregisseerde demonstratie.

Halsema

Dat Halsema de islam en in deze de Palestijnen steunt, is duidelijk. De partij van oud-Kamerlid Kauthar Bouchallikht, die via meerdere lijnen gelinkt is aan de Moslimbroederschap: een terroristische organisatie die uiteindelijk overal de sharia wil invoeren zit vol met Palestijnen knuffelaars.

De Hamasfanboys en -girls die hysterisch de hele vocabulaire aan verwensingen lopen te krijsen en op politiebusjes staan te stampen. En dit in hoor- en zichtafstand van de overlevenden van de Holocaust en hun achterkleinkinderen. Maar Halsema zegt geen strafbare uitingen geconstateerd te hebben bij de opening van het Nationaal Holocaustmuseum.

Voor het tijdperk-Rutte was het nog de norm dat indien een burgermeester of politicus loog, opstappen de volgende, logische stap was. Inmiddels is de norm op dat niveau: “liegen tot je een betere baan in het vooruitzicht hebt.”

Concluderend

De bijbel verscheuren om vervolgens de bladzijden te gebruiken als servet. Je hoort er nagenoeg niemand over.

Maar nu moslims weigeren de regels van de Nederlandse rechtsstaat (die de verbranding van boeken -terecht- niet verbiedt) te respecteren. En moslims (zonder vooraf bewijs aan te leveren) met een terreuraanslag dreigen zodra we niet volgens hún regels leven, deelt deze lobbyist voor de sharia en Burgermeester van Arnhem a.k.a. als Palestina aan de Rijn een gebiedsverbod uit.

Het blijkt eens te meer dat de culturele achtergrond ertoe doet.


Erwin
Erwin Versteeg

Erwin Versteeg is zelfstandig ondernemer en sinds maart 2018 voorzitter van ‘Verbindend Enschede’. De columns die hij schrijft, zijn op persoonlijke titel en bedoeld om een discussie op gang te brengen. Onderwerpen in de columns zijn lokaal, landelijke, geopolitiek of maatschappelijk, en daarmee lokaal en/of landelijk mogelijk geen onderdeel van hun (politieke-) verkiezingsprogramma.

.

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld