Inmiddels staat de crowdfunding van het project “Verhalen uit de samenleving” op de 115% – de 9.000 euro wordt benaderd. Dit is ook de TPOdcast niet onopgemerkt gebleven. Mede dankzij het artikel op TPO van Bert Brussen van afgelopen weekend is dit doel behaald.

In de laatste TPOdcast is ons project voorbijgekomen (luister vanaf 25:33). Zoals Brussen aangaf heb ik in een jaar tijd al meer dan 12.000 euro opgehaald (samen met het vorige project Levenslust en Doodsdrift), wat aantoont dat er in de samenleving behoefte is aan dit geluid: publicaties en debat zonder taboes en politieke correctheid.

Dat dit nodig is blijkt nog steeds uit het feit dat ook politici hebben gedoneerd die in het openbaar hun steun (nog) niet uit durven te spreken voor het realistische gedachtengoed dat door de deugdynamiek in de verdrukking komt. Dat gewone burgers hun hard verdiende geld hieraan doneren is ook een teken aan de wand. Het hardhandig via belastingen afgeperste geld dat jaarlijks naar de NPO gaat (900 miljoen!) is niet voldoende voor echte waarheidsvinding, ratio en eerlijke discussie in de mainstream media. Helaas moeten we het op dit moment nog steeds doen met het “Intellectual Dark Web” dat ook in Nederland steeds groter wordt. Maar dit project is een extra nagel aan de doodskist van deugend Nederland.

U kunt nog steeds doneren! Wanneer we de 9.000 euro hebben benaderd zal ik u belonen met een extraatje, dus stort gul!

Doneer nu:

https://www.voordekunst.nl/projecten/7175-verhalen-uit-de-samenleving-1

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld