Allereerst! volg Sid nu ook op VK (dit is nodig om censuur algoritmes op FB te ontwijken).

Onlangs heeft de Amerikaanse vereniging van bibliotheken zich doen gelden als een ware deugpronker door een belangrijke kinderboekenprijs niet langer te vernoemen naar Laura Ingalls Wilder, de auteur van de boekenreeks Little house on the prairie. De Amerikaanse vereniging van bibliotheken is van mening dat de boekenreeks Afro-Amerikanen en Amerikaanse indianen niet op een correcte wijze portretteert.

Het niet langer vernoemen van de kinderboekenprijs naar Laura Ingalls Wilder is het zoveelste voorbeeld van het steeds dieper doordringen van de deugdynamiek in de Westerse samenleving. Het laat weer eens zien dat alles wat niet politiek correct is kapot moet en kan daarmee worden toegevoegd aan de reeks cultuurmarxistische verschijnselen die ik noem in mijn boek Levenslust en Doodsdrift.

In deze tijd van een zich steeds verder manifesterende slachtoffercultuur is er behoefte aan een plek waar creativiteit de vrije ruimte krijgt en waar het publiek debat niet gehinderd wordt door framing en deug-technocratie: Een nieuwe kerk!

100% van de crowdfunding is inmiddels gehaald! Er kan nog steeds gedoneerd worden!

Doneer nu:

https://www.voordekunst.nl/projecten/7175-verhalen-uit-de-samenleving-1

Lees verder:

  1. https://politiek.tpo.nl/2017/08/04/rob-wijnberg-vs-paul-cliteur-absurde-is-nieuwe-normale/
Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld