Zaterdag 10 november verscheen Sid Lukkassen bij de talkshow Ongehoord van de Amsterdamse omroep Salto. Een uiterst boeiend en interessante gesprek om te terug te kijken. Geen onderwerp of thema werd geschuwd! Klassieke vrijdenkerij in volle glorie! Er werd gesproken over zeer uiteenlopende onderwerpen, waardoor het uitgebreide oeuvre van Lukkassen uitvoerig kon worden besproken.

Van nog een redelijk luchtig onderwerp zoals films ging het al snel over de (groeiende) macht van de multinationals in Nederland. De toenemende segregatie en het uiteenvallen van Nederland in enclaves is een onderwerp dat maar bar weinig wordt belicht binnen de reguliere media, maar hier uitvoerig de aandacht kreeg.

Ongehoord bewees met deze aflevering een medium te zijn waar het vrije woord en het vrijdenken niet geschuwd worden. Het is dus meer dan waard om Ongehoord in de toekomst te blijven volgen – zeker als ze net zulke sterke afleveringen als deze blijven produceren.

Heeft u ook de behoefte aan een plek waar het vrijdenken centraal staat? Kom dan 8 december langs bij de boekpresentatie van het nieuwe boek Kerkgangers en Zuilenbouwers van Sid Lukkassen. Dit evenement is de uitgelezen kans voor een goed gesprek met Sid of met een ieder die aanwezig is bij het evenement. De Nieuwe Zuil is namelijk de plek waar vrij denken voorop staat en dit willen we graag uitdragen!

Dus bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de noodzaak van de Nieuwe Zuil? Kom dan zeker langs, het is tevens een uitgelezen kans om gelijkgestemden te ontmoeten en direct uw netwerk uit te breiden (en uiteraard Sid lastig te vallen met uw eigen verhalen uit de samenleving, waar hij een volgend boek mee kan vullen).

De Ongehoord aflevering op Salto:

https://www.salto.nl/embed/ongehoord/60KRmqMjRes0gWOY6yquu0

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld