Dit is een artikel van Diederik van Drakenstijn

Burgemeester Femke Halsema: “vrouwen worden op straat lastig gevallen, vrouwen kunnen niet meer joggen op staat en in de natuur zonder te worden lastig gevallen. Vrouwen lijden onder macho gedrag thuis en vrouwenbesnijdenis. Vrouwen moeten vluchten naar Blijf van m’n lijf tehuizen. Het gaat van kwaad tot erger”.

Opvallend is dat Halsema niet benoemt wie de daders zijn. Silensio! Vooral niet duidelijk benoemen wie de daders zijn, want dan ben je populist, xenofoob, racist. Het zijn immers “Nederlanders” zoals Jinek zegt. Inderdaad, het zijn inderdaad formeel Nederlanders, hier geboren en getogen.

Maar daar houdt het dan ook mee op. Het zijn niet-Westerse allochtonen in vlees en bloed en zo voelen ze zich ook. Het zijn helemaal geen Nederlanders. Ze gedragen zich abominabel: criminaliteit, werken niet, drugsrunners, overvallers. Ze vormen groepen in wijken, overlast gevend. Geen wonder dat de gettovorming razendsnel oprukt zoals woningcorporaties melden.

Met deze niet-willende, nietskunnende lieden kunnen we geen kant op. Ze vormen een loden bal aan het been van onze samenleving. Weg ermee, oprotten, opzouten, we willen jullie niet meer, wegwezen!

Keulen achterna?

Waar doet ons de tekst van Halsema ons aan denken? Justitie in de Duitse stad Keulen is op zoek naar de daders van tientallen diefstallen en seksuele aanrandingen van vrouwen aan het centraal station tijdens de nacht van 31 december op 1 januari 2016. Tientallen vrouwen, een politiewoordvoerder heeft het over 90 meldingen, hebben een klacht ingediend wegens diefstal en/of seksuele aanranding. Het werkelijke aantal slachtoffers ligt mogelijk nog hoger. Volgens de politie hadden zich rond 23 uur een duizendtal mannen verzameld op het stationsplein tussen de kathedraal en het centraal station van Keulen.

De mannen, die tussen 15 en 35 jaar oud waren, gooiden vuurwerk naar voorbijgangers. Een 60-jarige vrouw vertelde aan de Kölner Stadt Anzeiger dat ‘vrouwen werden omsingeld en mensen die wilden ingrijpen, bedreigd.‘ Ze zegt dat zij en een vriend herhaaldelijk werden omringd door groepen van vier tot zes jonge mannen. Later heerste op het plein ’totale chaos’. Veel mannen waren agressief. Wie zijn de daders? Er zijn nog geen verdachten opgepakt en er is ook geen duidelijkheid over het aantal daders. Ze zouden ‘vooral uit Noord-Afrikaanse of Arabische landen’ komen, aldus politiechef Wolfgang Albers aan Spiegel Online. Gespeculeerd wordt dan ook dat het om asielzoekers gaat.

Wilders waarschuwde al

Burgemeester Henriette Beker van Keulen gaf de tips tijdens een persconferentie. ‘Vrouwen houdt afstand van mannen. Verplaats je ook altijd in groep en laat je niet afsplitsen van de groep.’ De burgemeester liet verder aan de pers weten dat ‘de stad een gedragscode voor jonge vrouwen online zal zetten.’ Burgemeester Beker gaf impliviet vrouwen de schuld van de aanrandingen. De slachtoffers waren daders geworden! Gaat burgemeester Halsema ook ‘voor de stad een gedragscode voor jonge vrouwen online zetten’??

Geert Wilders: “het zal onze kant op komen”. Hij heeft gelijk gekregen. Het virus, nog veel erger dan Corona, Is onze kant op gekomen in een wat andere vorm dan ik Keulen, maar even persistent. Allochtonen, Nederland gaat eraan kapot. Na tien jaar Mark Rutte moeten we constateren dat hij ons land kapot heeft geimmigreerd. De hemel verhoede dat we nog eens vier jaar met deze man worden opgescheept. Hij vormt een existentiële dreiging voor ons land. Weg ermee, oprotten, opzouten, we willen u nier meer, wegwezen!

Diederik van Drakenstijn

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld