Vandaag vond ik iets uit de oude doos. Een YouTube video die eigenlijk geen video is maar een radio-aflevering. Dit gesprek komt uit maart 2015 en is nog steeds extreem relevant. In dit gesprek debatteer ik over mijn boek Avondland en Identiteit. Zo hoort u een beknopt overzicht van wat u zoal in mijn boek kunt lezen. Bent u nieuwsgierig naar de inhoud, dan raad ik u ten zeerste aan het gesprek achter deze deur te beluisteren.

(artikel loopt verder onder de link)

Link: 

Deze discussie bij ‘Echte Jannen’ vond plaats met Thierry Baudet en Jan Heemskerk. Thema’s zoals feminisme en marxisme komen langs. Wanneer het over feminisme gaat, wordt aangestipt dat het feminisme vele huidige problemen veroorzaakt op het vlak van geborgenheid en genegenheid: waarden die onmisbaar zijn voor het demografische voortbestaan van een beschaving. Dat botste zelfs tussen Heemskerk en Baudet. Zelf heb ik door dit radiodebat respect gekregen voor Baudet, omdat hij zich daadwerkelijk goed had ingelezen en Jan niet liet wegkomen met wat lege framing.

Natuurlijk komen ook marxisme en cultuurmarxisme langs. Marxisme bewees talloze keren dat het landen vernietigt en ravages achterlaat – denk maar Noord-Korea en Venezuela toch blijft deze ideologie velen boeien. Dit verschijnsel bespreek ik en vanzelfsprekend gaat het vervolgens over cultuurmarxisme, aangezien deze term dankzij mijn boek aan het licht is gekomen en bekendheid kreeg. Welke wending hebben de postmodernen aan onze samenleving gegeven? Argumenten zoals het ondermijnen van het vooruitgangsstreven en het uithollen van schoonheid in het Westen, komen aan bod!

Deze aflevering verdient het dan ook zeker om te worden beluisterd. Dus in plaats van het deugjournaal te kijken en toch niets op te steken, raad ik u aan om deze aflevering van ‘Echte Jannen’ te beluisteren. Sowieso de moeite waard!

Doneer nu! Opdat dit onderwerp vandaag niet geruisloos van de agenda verdwijnt:

https://www.voordekunst.nl/projecten/7175-verhalen-uit-de-samenleving-1

En lees verder!
http://www.civismundi.nl/index.php?p=artikel&aid=2646

http://www.novini.nl/avondland-en-identiteit-hebben-we-het-wel-over-hetzelfde-boek/

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld