De laatste tijd komt de term Intellectual Dark Web regelmatig voor. Het is een beweging die ook in Nederland steeds meer aandacht krijgt. De befaamde podcasts/interviews van Joe Rogan, Dave Rubin en anderen verheugen zich in de aandacht van een groeiende groep Nederlanders. Zeker de opkomst van Jordan Peterson en zijn tocht langs diverse podcasts en interviews, zorgt dat het Intellectual Dark Web steeds meer aanslaat bij Nederlanders. GeenStijl heeft onlangs meerdere keren verwezen naar podcasts uit de ‘politiek incorrecte’ hoek.

Ik ben blij om te zien dat steeds meer mensen de tv inruilen voor het internet. Het internet is veel meer een plek voor vrijdenkers. Het continue stigmatiseren van het incorrecte wordt gelukkig voor velen steeds zichtbaarder. Dit betekent dat ze uitwijken naar online alternatieven voor nieuws en infotainment. Zelf ben ik al geruime tijd een graag geziene gast bij diverse podcasts en interviews die onder de Nederlandse banier vallen van het Dark Web. Denk hierbij aan platformen zoals Café Weltschmerz en de Batavieren podcast. Naar mijn mening zijn dit dan ook enorm belangrijke initiatieven die het vrijdenken in leven houden. Dit is de reden dat ik graag verschijn om mijn verhaal te geven en kennis te delen over diverse onderwerpen die voor u als luisteraar belangrijk en interessant zijn. Ik verzoek u dan ook om  mocht u nog niet van deze fenomenen gehoord hebben  een kijkje te nemen op deze kanalen en u te laten inspireren door een stortvloed aan vrijdenkers.

De logische stap na het Dark Web is een fysieke groep op te richten waar vrijdenken en politieke vrijheid nog worden gewaardeerd. Dit is precies waar de Nieuwe Kerk naar streeft: gelukkig hebben wij voldoende platformen online om onze stem naar de gewone man te brengen, maar censuur door de EU en door algoritmes is wel een groeiend probleem. Het is nu van belang om ons fysiek te verenigen om onder het juk van de postmoderne zuil vandaan te komen. Aankomende vrijdag (22 juni) organiseer ik een fundraiser in Arnhem. Dit wordt een bijzondere en legendarische avond beste lezers, aangezien dit het vrijdenken in Nederland naar hoger niveau gaat brengen. Dus raad ik u aan om uzelf te laten inspireren door het Dark Web en aan het einde van de week bijeen te komen om een gezellige avond vol vrijdenken te ervaren!

Doneer nu:

https://www.voordekunst.nl/projecten/7175-verhalen-uit-de-samenleving-1

Fundraiser:

https://www.facebook.com/events/1869740729998007/

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-crowdfunding-sid-lukkassen-dnk-46875655347

Intellectual Dark Web:

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld