De aanval van terroristen op Israël wordt, anders dan de terroristische Hamas/Hezbollah/IS aanvallen in Europa – zoals op Charlie Hebdo en de Bataclan, in de Nederlandse politiek door verschillende partijen op een ronduit walgelijke manier benaderd.

Door: Ton Nijhof

De onthutsende realiteit is dat onze partijen – vooral de linkse partijen – inmiddels doordrenkt zijn geraakt van stamleden uit de allochtone en islamitische school, die zoals bekend in hun religie volop aanleiding vinden om andersdenkenden om het leven te brengen. In dat verband hebben zij het in het bijzonder op de Joden voorzien, in of buiten Israël. Dat de islamitische leerstellingen geen loze inhoud zijn voor moslims en wat dat aan chaos en ontreddering oplevert, hebben talloze aanslagen overal ter wereld laten zien. Over het algemeen wordt verwezen naar ‘fundamentalisme’ in die gevallen, met aansluitend de geruststellende boodschap dat ‘onze’ moslims absoluut nooit in de verleiding zullen komen om datzelfde te doen.

Maar nu er in Israël een enorm bloedbad is aangericht door hetzelfde rapaille, wil een niet onaanzienlijk deel van de Nederlandse politiek graag genoteerd zien dat Israël een terroristische en fascistische staat zou zijn, die op grote schaal ‘apartheid’ toepast. En als klap op de vuurpijl dat “de Palestijnen daarvan het slachtoffer zijn”. Mij dunkt dat op dit moment de Palestijnen niet zozeer ‘slachtoffers’ zijn, maar vooral daders. Verder is het natuurlijk compleet van de pot gerukt dat een maatschappelijke minderheid overmatige invloed heeft in partijen, met name in de grote steden.

Rotterdam

Raadsleden in die stad, van oppositiepartijen GL en PvdA en coalitiepartij D66, beenden weg tijdens een raadsvergadering gisteren, waardoor een stemming over een motie van de CU werd verhinderd. In de motie riep de CU op “Veroordeel steun aan Jodenhaat”, maar dat was dus niet mogelijk. De linkse partijen kozen ervoor om de democratie grondig te saboteren en om uitbundige steun aan terroristische groeperingen van islamitische oorsprong te etaleren.

Afb: © Wouter Engler / wikipedia

De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb, zelf moslim en “ook wel een beetje een salafist” was op ‘dienstreis naar Marokko’. Dat is natuurlijk baarlijke nonsens. Aboutaleb is vóór de problemen die hij al van mijlenver aan kon zien komen waarschijnlijk vertrokken voor een ererondje langs zijn salafistische vrienden in Marokko en om de koning van zijn eigen land te informeren of verdere instructies te ontvangen.

Amsterdam

In Amsterdam zijn na afloop van een behoorlijk rustig verlopen ‘Manifestatie voor Israël’ op de Dam, de in de vorm van een Davidster achtergelaten bloemen bespuugd. Ook hing er een groepje jongeren rond dat ’allahu akbar’ schreeuwde. Een getuige meldde dat individuen termen als ’kankerjoden’ en ’fuck Israël’ riepen. Na de manifestatie kregen de deelnemers het advies hun Israëlische vlaggen op te bergen “voor hun eigen veiligheid”. Joodse scholen zijn vrijdag gesloten en – eveneens uit voorzorg – houden verschillende Joodse restaurants hun deuren gesloten.

Den Haag

Ook in de Tweede Kamer woedt felle discussie over de strijd tussen Israël en Hamas. Zo wil PvdA/GL geen motie ondertekenen waarin het kabinet wordt opgeroepen Palestijnse ontwikkelingshulp “uitvoerig te blijven doorlichten”. Net als in Rotterdam, verzetten PvdA/GL en D66 zich uit alle macht tegen moties waarin niet ook de Palestijnen worden gesteund.

En dat, terwijl de aanstichters van de bloedbaden voortkomen uit terroristische groeperingen die wereldwijd worden veroordeeld. Klaarblijkelijk zien deze partijen niet in dat die terroristen niet als terrorist werden geboren, maar gemáákt en dat de broeikassen in het Midden-Oosten staan, met uitzondering van slechts één land: de democratische staat Israël. Als de opheffing van de Israëlische staat een oplossing zou zijn voor het al veertienhonderd jaar voortdurend oplaaiende Arabisch-islamitische geweld, dan zouden de Joden waarschijnlijk meteen vertrekken.

In Tel Aviv wordt maar al te goed begrepen dat het geweld ook zonder Joodse staat gewoon doorgaat. In Nederland zal dat niet anders worden, want we hebben inmiddels teveel van die mensen aan boord in dit land. En vervelend genoeg zitten ze dus kennelijk ook diep in onze politiek.

Dan zal de stembus het dus moeten veranderen…

——————–

 

Steun de Nieuwe Zuil via BackMe, en blijf bijdragen zoals deze mogelijk maken! De Nieuwe Zuil is een platform voor iedereen die realisme wil verspreiden!

Delen via


Lees ook

Discussieer mee!

Hier kan je reageren op onze artikelen en een inhoudelijke bijdrage leveren. Lees ook even onze huisregels.

Om te reageren dien je eerst aan te melden.

Reageer je voor de eerste keer? Registreer je dan hier.

Geef een antwoord

Login hier in met je gebruikersnaam en het wachtwoord dat je per e-mail ontvangen hebt.

Maak hier een gebruikersnaam aan. Na verzenden ontvang je een e-mail met je wachtwoord waarna je meteen kunt inloggen en reageren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld
Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld